Wij staan voor de beste fysiotherapeutische zorg

Vanuit de fysio en (Master) manuele therapie worden vele aandoeningen en klachten behandeld

Door de vele jaren ervaring is er een specialistische aanpak ontstaan bij vele klachten en aandoeningen.

Dit doen wij door te onderzoeken wat de oorzaak van uw klacht is.

Door de corona maatregelen zal er eerst voor de intake telefonisch een triage plaatsvinden welke in het teken staat van het bepalen van het risico op besmettingsgevaar en de daarbij gewenste en meest veilge intake en behandel mogelijkheden. Hierna kan dan besloten worden of de intake en mogelijk volgende behandelingen in de praktijk, via beeldbellen, telefonisch of thuis kan plaatsvinden.

Bij de kennismaking in ons eerste gesprek zullen we inventariseren wat uw klachten zijn en waarin u in het dagelijks leven werk of hobby wordt beperkt. Het is erg belangrijk dat u op uw gemak uw verhaal kunt vertellen zodat we door goed te luisteren en gerichte vragen te stellen een goed inzicht krijgen in uw klachten en de gevolgen hiervan. Na een analyse van de gegevens uit het vraaggesprek en het lichamelijk onderzoek worden de bevindingen met u besproken en behandelopties voorgesteld om samen met u tot een passende optimale behandeling te komen

Training

De behandeling bestaat naast het verkrijgen van goed inzicht in uw klacht en losmaken van spieren en gewrichten uit oefeningen en training om het lichaam weer sterker te maken. De belastbaarheid verhogende training vindt plaats in ons nieuw ingerichte ruime oefenzaal met apparatuur voor kracht- en cardiotraining. We maken voor u een trainingsprogramma op maat.

Ook zelfstandig trainen/fitness is mogelijk, alleen of in kleine groepjes.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons op nummer één.

In ons beschreven kwaliteitsbeleid probeert de praktijk geformuleerde doelstellingen te behalen, aan te passen en te verbeteren. Dit doen we door het verzamelen van zoveel mogelijk gegevens ( o.a. via de Landelijke database Fysiotherapie, LDF en uitgezette cliënten tevredenheidsonderzoek ) en dit weer te evalueren met ons handelen.

Wij zijn lid van:

  • Het koninklijk Nederlands Genootschap voor fysiotherapie (KNGF)
  • De Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie ( NVMT)
  • In geschreven in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie voor zowel  het registerfysiotherapeut als register manueel fysiotherapeut ( CKR en vanaf 2020 het KRF).
  • Ingeschreven in het basis register voor praktijken  in het recent ontwikkelde Kwaliteitshuis Fysiotherapie van het KNGF en Keurmerk Fysiotherapie

Verder werken wij aan onze kwaliteit door het volgen van bij- en nascholing, intercollegiaal overleg, het werken in specialistische netwerken, het houden van beroepspresentaties en zijn wij  verbonden met het onderwijs als Docent competentieleerlijn aan de Stichting Opleiding Manuele therapie (SOMT).