Tarieven

Onderstaande tarieven gelden voor niet gecontracteerde fysiotherapeutische hulp per 1-1 2024.

Indien de behandelingen niet binnen uw basis dan wel aanvullende zorgverzekering voorwaarden vallen, gelden onderstaande praktijk tarieven:

Zitting fysiotherapie€ 40,-
Zitting manuele therapie€ 53,50
Consult fysiotherapeutisch onderzoek€ 65,-
Screening intake en onderzoek€ 65,75
Intake en onderzoek na verwijzing€ 53,40
Telefonisch consult€ 20,75
E-health online consult€ 40,-
Toeslag huisbezoek€ 20,75
Medische Fitness – 1x per week, prijs per maand€ 30,-
Niet nagekomen afspraak fysiotherapie€ 30,-
Niet nagekomen afspraak manuele therapie€ 40,-

Voor 2024 hebben wij geen contract meer verlengd met de zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid (Z en Z) en Eucare/Aevitae gezien het geboden tarief ver onder onze kostprijs valt en wij u onze kwaliteit van zorg niet meer kunnen bieden. U kunt nog wel door ons worden behandeld, alleen wordt niet alles vergoedt. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Z en Z en Eucare/Aevitae

Hoewel wij wel een contract hebben met CZ, wordt voor haar label JUST alleen 60 % van het maximale behandeltarief vergoedt.

Verder hebben wij met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. De vergoedingen van deze verzekeraars liggen circa 30% onder de algemeen berekende kostprijs . Hierdoor staat er een grote druk op de gehele fysiotherapie en is dit meerdere malen door onze beroepsgroep bij de Zorgautoriteiten en Haagse politiek onder grote urgentie onder de aandacht gebracht, gelijk de acties van de huisartsen.