Vergoeding

Uw rekeningen van de fysiotherapeutische handelingen zullen in de meeste gevallen rechtstreeks met uw zorgverzekeraar worden afgehandeld.
Hiernaast kan het zijn dat u voor een beperkt aantal behandelingen verzekerd bent. In dit geval ontvangt u van ons een nota. Vallen de behandelingen niet onder u ziektekostenverzekering dan ontvangt u eveneens een nota. In beide gevallen gelden de tarieven zoals benoemd op deze website. Zie menu Tarieven.

Contracten zorgverzekeraars.

Fysio & Manuele Therapie Niels Swaan heeft met de grootste verzekeraars in de regio een contract. Als u verzekerd bent bij een maatschappij waar wij geen contract mee hebben afgesloten, wordt u daar uiterlijk bij de eerste afspraak van op de hoogte gesteld. U ontvangt dan zelf de nota. Controleer zelf altijd voordat u bij ons in behandeling komt uw vergoeding voor fysiotherapie bij uw zorgverzekeraar

Vergoeding fysiotherapie

De patiƫnt is te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de vergoeding van fysiotherapeutische consult(en) en derhalve voor het bijhouden van het maximaal aantal te vergoeden behandelingen vanuit de zorgverzekering en voor eventuele vooraf aan te vragen machtiging en/of verlenging. Uiteraard zullen wij erop toezien en u bestaan dat dit soepel verloopt.

Vallen de behandelingen niet onder u ziektekostenverzekering dan gelden de tarieven zoals benoemd op deze website. Zie menu Tarieven.

Bent u goed verzekerd?

U kunt onderstaande links raadplegen

www.defysiotherapeut.com
www.fysiovergoeding.nl