Fysiotherapie Wormerveer

Niels Swaan

  • Register Fysiotherapeut;
  • Register Master manueeltherapeut;
  • Sport fysiotherapeut;
  • Intervisiecoach KNGF en docent competentie leerlijn SOMT;
  • Praktijkhouder.

In Amsterdam heb ik na mijn opleiding in 1987 met veel sporters, vooral (professionele) voetballers gewerkt en ben zo in Zwitserland beland. Hier heb ik ongeveer 10 jaar gewerkt in de orthopedische (post operatieve ) revalidatie in Bern en Bazel. In nauwe samenwerking met sport orthopeden heb ik mij hier kunnen specialiseren in het behandelen van veel voorkomende schouder, heup en knie letsels, voornamelijk na kruisband operaties en andre grote ingrepen. Na terugkomst met mijn gezin in Nederland heb ik ruim 11 jaar in Almere als fysio/manueeltherapeut en als teammanager gewerkt in diverse gezondheiscentra voor dezelfde organisatie. Sinds circa 9 jaar ben ik in Wormerveer werkzaam  als maatschaplid van de Witte Hoeck en nu vanuit mijn nieuw opgezette praktijk aan de Krommenieërweg 229 in Wormerveer. Naast de technische vakinhoudelijke kant van de fysio en manuele therapie geeft het helpen van mensen in een periode dat het wat minder met ze gaat en er voor ze te zijn mij veel energie en voldoening. De persoonlijke aandacht en de klachten van iemand te plaatsen binnen de gehele persoon  zijn voor mij keer op keer weer een uitdaging. Om dit te doen vanuit mijn ruime ervaring en de nieuw gestarte praktijk geeft mij in het werkzame leven veel voldoening.

Verder ben ik aktief lid van het Schouder Netwerk Zaanstreek en Knie Netwerk Zaanstreek en verbonden aan de opleiding manueeltherapie SOMT als Docent competenieleerlijn en ben Intervisie coach bij het KNGF
 
Zelf probeer ik fit te blijven door te wielrennen , schaatsen en muziek te maken als drummer en mij in te zetten als lid van Rotaryclub Zaanstad.