Na een erg drukke zomer periode  dan nu tijd om even rust te nemen na een periode van bijna 2 jaar zonder een echte aaneengesloten vakantie periode.

Van 28 augustus t/m 12 september zijn wij gedurende deze periode grotendeels gesloten. Op vrijdag 3 en 10 sept is de praktijk met waarnemer Noyan Tufekçioğlu  geopend  voor in behandeling zijnde patiënten.

Wilt u zich aanmelden voor een afspraak na de vakantie dan kan dit via de menu’s – Maak een afspraak-  of – Contacten -.

Een lange periode kan hopelijk afgesloten worden van werken met de nodige corona regels. Hoewel de hygiëne voorschriften en het veelal werken met mondkapjes nog gelden komen we toch weer in het normale patroon terug in de praktijk. Na de rustige lock-down periode is het de afgelopen maanden erg druk in de praktijk met veel geopereerde patiënten aan schouders, heup en knieën. Door de corona maatregelen en afschalen van operaties is het er dan toch gelukkig van gekomen dat deze mensen na vaak lang wachten geopereerd konden worden.

Met een gerust gevoel ga ik nu op vakantie, wetende dat  mijn patiënten bij Noyan in goede handen zijn. Binnengekomen e-mail en voicemail berichten zullen in behandeling genomen worden en snel beantwoord worden

 

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *