Update 8.10.2020

 • Fysieke fysiotherapie en manuele therapie handelingen in de behandelkamer binnen de 1,5 meter vindt in de praktijk plaats met het inzetten van persoonlijke beschermende maatregelen zoals een mondkapje, gezicht spatscherm, handschoenen en schort. Deze persoonlijk beschermingsmiddelen hebben wij ruimschoots op voorraad. Sinds het weer opschalen van de behandelingen na de 1e corona golf zetten we deze middelen consequent in en hebben de ervaring dat zowel de patient als behandelaar zich hierbij algemeen confortabel voelen en een goede behandeling niet in de weg staat.Ons cliënt tevredenheidsonderzoek met een score van 9,3 is hiervan het bewijs. In de oefenzaal hoeft de patient geen mondkapje te dragen tijdens inspanning  als fietsen of lopen op de loopband. zelf draag ik dan een gelaatspatscherm als ik binnen de 1,5 m zone moet komen om bijvoorbeeld een toestel in te stellen.
 • Zelf uw mondkapje meenemen.Voorheen werden mondkapjes (kostenloos) door de praktijk verstrekt. Gezien de toename van de Covid -19 besmettingen en het dringende advies  begin oktober van de regering aan de burgers om in openbare ruimten een mondkapje te dragen vragen wij u nu om zelf een mondkapje mee te nemen. Wij vragen hiervoor om uw begrip.
 • Gezien de setting van de praktijk zullen er maximaal drie personen (therapeut, in behandeling zijnde en wachtende patiënt) in de praktijk aanwezig zijn met genoeg ruimte om de 1,5 meter zone ruimschoots te waarborgen.
  De afgelopen maanden heeft laten zien dat wij ondanks bovenstaande maatregelen en hiermee soms gepaard gaande ongemakken veilge en warme zorg kunnen blijven leveren. Het is mooi om te zien wat voor mooie resultaten er ondanks deze bare tijd geleverd worden en hoe iedereen zich weet aan te passen in de praktijk aan deze nog steeds bizarre omstandigheden

   

  We hopen op deze manier het COVID virus in de greep  houden en de behandelingen te kunnen voortzetten

  Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail.

  Met vriendelijke en meelevende groet,

  Niels Swaan

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *