online fysiotherapie behandeling

E-health behandeling

Online fysiotherapie

Ervaring en onderzoek laat zien dat het geven van de juiste fysiotherapie behandeling niet altijd fysiek in de praktijk, maar ook online kan plaatsvinden.  Behandelen op afstand is een zeer gewenste keuze mogelijkheid  in bepaalde omstandigheden en kan erg goed van pas komen in een behandel traject.

De belangrijkste vragen als je klachten hebt zijn meestal:

 • Wat heb ik;
 • gaat het wel weer over;
 • hoe lang gaat het duren;
 • wat kan ik er zelf aan doen;
 • mag ik sporten of werken.

Deze vragen zijn ook goed via beeldbellen of telefonisch te beantwoorden.

Beeldbellen of telefonisch consult

Online fysiotherapie kan plaats vinden bij:

 • Intake;
 • behandeling;
 • of toe gepast  als ‘Blended therapie’.

Kan je niet naar de praktijk komen, zit je ver weg of heb je geen tijd, dan kunnen we je (op afstand) online ondersteunen en begeleiden bij het verloop van je klachten door middel van een fysiotherapie behandeling.

Dit kan bij een intake en/of bij verdere begeleiding in het behandelproces. Zo kan het ook zijn dat dat er een combinatie kan ontstaan van fysieke behandelingen  in de praktijk en online sessies, net wat uitkomt en bij je past.

Zo kunnen we je goed coachen op afstand in de laatste fase van de behandelingen. Dit wordt ook wel Blended therapie genoemd, een geïntegreerd hulpaanbod, van zowel online en fysieke ‘hands-on’ contacten in de fysiotherapie praktijk.

Benodigheden voor een online behandeling

 1. Een pc/laptop met camera of mobiele smart telefoon
 2. Toegang tot Physitrack:
  de uitnodigingen en oefenvideo’s worden via het AVG veilige programma Physitrack per mail verstuurd. Voor de mobiele smart telefoon is de Physitrack app makkelijk gratis te downloaden.

Maak nu een afspraak

Bent u geïnteresseerd in E-health en wilt u een online afspraak inplannen? Ga naar Plan uw afspraak of neem contact met ons op per mail, telefoon of via het contactformulier. Wij staan u graag te woord voor een verdere uitleg en plannen graag een vervolgafspraak in.

Goed om te weten: Het is mogelijk om zonder verwijzing een afspraak te maken.