We hebben er weer bijna 2 maanden opzitten in het nieuwe jaar waar we onverminderd zijn doorgegaan met het werken met persoonlijke beschermings middelen als schort, mondkapje face-shield en handschoenen. In de oefenzaal is het nog één op één werken waardoor we binnen het half uur schema moeten werken. Als er hands-on in de behandelkamer wordt gewerkt en de oefenzaal niet bezet is kan er iemand eerder komen of alvast met een oefenprogramma  starten als dit  programma langer duurt dan het beschikbare half uur behandeltijd.

We proberen het allemaal zo te plannen dat ook de mensen met een trainings abonnement (  30 euro 1x p/week voor 1 maand) aan hun gezondheid kunnen blijven werken in deze tijd waar de sportscholen dicht zijn. Ondanks de beperkingen kunnen we goed werken en zijn we blij dat we überhaupt onze zorg mogen verlenen. De schaarse groep mensen waarbij de geplande operaties aan schouder, knie of rug toch heeft kunnen doorgaan kunnen we zo dus direct van revalidatie zorg voorzien. Door de maatregelen is het soms passen en meten maar  weten we het samen altijd weer op te lossen. Veiligheid staat voorop!

Het voorjaar komt ons de laatste dagen na een fikse eindspurt van koning winter vol gladheid en sneeuw tegemoet. We hopen dat het engelse  virus niet zal al te snel zal verspreiden en de derde golf beperkt blijft, de vaccinaties snel zullen zegevieren en we de beperkingen spoedig kunnen gaan afbouwen.

We staan voor u klaar

en stay safe !

 

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *